miércoles, 25 de julio de 2007

HARRY POTTER

Harry Potter és el nom de les novel·les publicades per Joanne Kathleen Rowling (J.K. Rowling) que expliquen les aventures del jove mag Harry Potter. Se n'han editat pel·lícules, videojocs i material divers.
Els
llibres de Harry Potter han tingut un èxit massiu que ha captivat adults i joves; les vendes han superat els 300 milions d'exemplars i han fet que la seva autora, J.K. Rowling, hagi esdevingut la dona més rica de la Gran Bretanya.

PERSONATGES:


Harry James Potter és un personatge de ficció, protagonista de les obres de la saga Harry Potter de l'escriptora J.K.Rowling. Fill de James Potter i Lily Evans (Lily Potter és el seu nom de casada), va néixer el 31 de juliol de 1980. Va heretar els cabells del seu pare i els ulls de la seva mare. El dia de Halloween del 1981 el mag tenebrós conegut com Lord Voldemort ataca la seva família i mata els seus pares, però gràcies al sacrifici de la seva mare, que mor protegint-lo, quan li llança el malefici de la mort (Obitus per Subitum),aquest rebota impactant en Voldemort, que perd el cos i els poders. D'aquell incident Harry només en conserva una cicatriu en forma de llamp al front. Per aquest fet, Harry es fa famós al món dels bruixots, tot i que ell no ho sap, ja que el director de Hogwarts, Albus Dumbledore, l'envia a viure amb els seus tiets muggles, que detesten la magia i mai li expliquen la veritat. Quan fa 11 anys, un gegant anomenat Rubeus Hàgrid, el ve a buscar i li explica que és un bruixot i l'acompanya a comprar el material per començar els estudis a l'escola de màgia Hogwarts. Allà coneix els que seràn els seus millors amics, Ron Weasley i Hermione Granger, i qui serà el seu rival durant els anys de Hogwarts, Draco Malfoy. Durant els seus anys escolars, Harry i els seus amics passaran grans aventures i perills per tal de derrotar les forces del mal que amenacen la seguretat de la comunitat màgica.





Ron Bilius Weasley o Ron Weasley, és el millor amic d'en Harry a l'univers de ficció Harry Potter creat per J. K. Rowling.
Els seus millors amics són en
Harry Potter i l'Hermione Granger. Va a l'escola de bruixeria Hogwarts, i juntament amb els seus dos amics va a la residència de Gryffindor. És pel-roig (com tota la seva família), alt, prim i té la cara plena de pigues. Sempre ha viscut entre mags i sempre li explica les coses a Harry.



Hermione Jeane Greanger :En el món de ficció de Harry Potter, l'Hermione Granger (19 de setembre de 1979) és una alumne de Gryffindor i companya de classe i gran amiga d'en Harry i d'en Ron. Es filla de dos muggles (no mags), per la qual cosa rep insults dels que odien la "sang bruta" com el Malfoy i el seu grup. És la més estudiosa de la classe i al principi una mica saberuda, però gracies a això és sempre de gran ajuda a les aventures d'en Harry. En el quart curs, durant el Torneig dels Tres Mags, va al Ball de Nadal amb el famós jugador de Quiddich Viktor Krum, el campió de Drumstrang. El Ron es mostra molt gelós per això; tot i això el Viktor està molt gelós del Harry perquè l'Hermione parla molt amb ell.
ALBUM DE FOTOS:



































































































































































































































































































































































































































































































5 comentarios:

www.harrypottersc.cat dijo...

aquesta Web ma agradat mol sobre tot els amores i les fotos manga

www.harrypottersc.cat dijo...

hola la acesta web ma agradet per les fotos i dibuixos manca el que ma agradat mes son els amores i els dibxxos manga

claudia dijo...

kom mola akesta web!!!!!!!!!!lu millor son els dibuixos i les fotos del harry potter l'hermione
per cert ki hagi fet akesta web se l'ha kurrat mogollon moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!!!

www.harrypottersc.cat dijo...

k xulaaaaaaaaaaaaa
es la millor webbbbb

Clara G dijo...

quina "currada", és molt "xula"!
Mola un pepinu xD

clara & rita
adéu