jueves, 28 de agosto de 2008

Lamentable data d´estrena definitiva.

A estat un gran error per part de Warner Bross el fet de cambiar la data d´estrena de la sisena pel·licula al 17 de Juny de 2009.
Tothom esperava anciosament que arribés el dia de l´estrena del Novembre però s´ha vist que no.
Amb aquest fet, molt fans s´han revelat hi han enviat cartes a Warner Bross conforme no hi estàn d´acord però només han donat una sèrie d´explicacions i no han donat senyals de tornar a posar l´estreno de la pel·licula a la seva data original del Novembre.
Segons el director de Warner Bross, l´estiu és una època perfecte per aquestes pel·licules ja que és una pel·licula familiar i les familes estàn molt més unides en aquella època, també perquè l´estreno del caballero oscuro a tingut tant èxit hi ha recaudat tants diners que no els fan falta més ingressos aquest any i han decidit que al 2009 els vindria de perles una pel·licula de tants imgressos com les de Harry Potter.
I diu que l´alegria d´aquesta noticia és que l´espai entre la primera de les pel·licules de les reliquies de la mort i el misteri del príncep no és tant llarg com si hagués sortit aquest Novembre.
Sortirà uns 18 mesos despres del príncep.
Bé ara que ja esteu informats de la greu situació hos informem de que la primera part ( guions ) de les reliquies de la mort ja està escrita i que no es tardarà gaire en començar-la a grabar.
Steve Kloves, el guionista de la saga, afirma que ha estat un treball molt dificil però que donarà tot el possible per donar-li un final perfecte a la saga, tal i com els seus fans es mereixen i esperen.

COMENTEU MOLT FORT I DIGUEYU LA VOSTRA!!

No hay comentarios: